Neem contact op met mij  

 druk op deze logoDe verpersoonlijking van uw interieur

Goed binnenschilderwerk staat

garant voor een mooie, verzorgde en persoonlijke uitstraling van uw woning. Het
binnenschilderwerk is de basis van uw interieur en dus een spiegel van u zelf en
hoe u wilt leven. Goed binnenschilderwerk draagt bij aan de persoonlijke
uitstraling en is tot in detail zichtbaar. Goed uitgevoerd binnenschilderwerk van de gevel kozijnen draagt echter ook bij aan de duurzaamheid van uw buiten schilderwerk.


Binnenschilderwerk

Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan het schilderen van de muren, plafonds of kozijnen van uw pand. Ook het schilderen van trappen, vloeren en ruimtes die om een aparte behandeling vragen, zoals de badkamer, en behangwerk vallen allen onder binnenschilderwerk.


De functie van Binnenschilderwerk

De eerste vereiste van binnen schilderwerk is de esthetische uitstraling. Een nieuwe, kleur van uw interieur op de wanden en op het houtwerk geven uw bezit de sfeer die u zich wenst en waar u zich behaaglijk bij voelt. Binnen schilderwerk kan ook fungeren als de basis voor een verandering, wanneer u bijvoorbeeld voornemens bent een nieuw bankstel of kast aan te schaffen die moet passen in uw nieuwe omgeving.


Bescherming tegen slijtage en
verval

Binnenschilderwerk dient ook als bescherming tegen gebruik en daardoor slijtage van bijvoorbeeld parketvloeren, trappen en andere interieur delen waarmee bewoners regelmatig in aanraking komen. Een goed afsluitend en reinig baar verfsysteem voorkomt dat er vocht in de ondergrond van de gevelkozijnen binnen dringt, en geeft het geheel een schoon en fris verzorgde aanblik.In een omgeving waar een of meerdere mensen verblijven wordt vocht gegenereerd. Gewoon door in uw woning te leven en bijvoorbeeld te koken, verwarmen en natuurlijk douchen en baden. Goed afsluitende verflagen op uw gevelkozijnen voorkomt dat dit vocht in de ondergrond dringt en problemen gaat veroorzaken. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken speelt het schilderwerk van de binnenzijde een grote rol in het voorkomen van verf schade aan de buitenzijde van het schilderwerk.Eveneens voorkomt schilderwerk ook het ontstaan van schimmels in bijvoorbeeld
vochtige ruimtes.Wij gebruiken voor binnenschilderwerk wettelijk voorgeschreven verfproducten. Deze verf is oplosmiddel vrij of oplosmiddel arm, waardoor het bijna geen geur afgeeft en snel droogt. Deze verfproducten zijn verkrijgbaar inmat, zijdeglans en hoog glans als een dekkende verf, een transparante lak of een beits.

Iedere ruimte en iedere ondergrond vraagt derhalve om een passende verfsoort. De badkamer en de kelder
vragen bijvoorbeeld om een sterke vocht- en schimmel werende verf. Voor de kozijnen en deuren in de buitengevel wordt een damp werende verf gebruikt, zodat het vocht dat binnen ontstaat niet in het hout kan trekken.


Renovaties en
Spuit werk

In de meeste gevallen wordt het schilderwerk binnen uitgevoerd met kwasten en/of rollers. R. Bruinsma Schilderwerken kan echter indien de situatie dit toe laat ook het radiatoren, de muren en de plafonds spuiten. De verf wordt dan zonder gebruik van lucht met hoge druk en verwarmd op de ondergrond gespoten (hot airless systeem). De voorbereiding neemt wat meer tijd in beslag, denk aan afplakken en reparatie van scheurtjes en gaatjes.Maar het spuit werk zelf gaat snel en het resultaat is ongekend strak en glad.Binnen schilderwerk

0644345570

www.rbruinsmaschilderwerken.nl

info@rbruinsmaschilderwerken.nl